Hoe vaak denken mensen niet: "oh, ik had m'n gazon eigenlijk moeten bemesten!" ?, of "wanneer moet ik kalk strooien en hoeveel?" Ook de vraag wanneer het onkruid in het gazon behandeld moet worden komt vaak voor. Het zijn allemaal van die dingen die er bij in kunnen schieten of zelfs vergeten worden om te doen.
'Goed voor je tuin.nl' heeft een uniek bemestingsabonnement samengesteld! Wij zorgen ervoor dat het hele jaar door u alle nodige dingen voor het gazon ontvangt! Zo hoeft u zich dus geen zorgen te maken wanneer er iets gebeuren moet aan het gazon en kan het niet volgende aanbod het gehele jaar door en sturen dit precies op tijd op, zodat het direct gebruikt kan worden en u dus geen voorraad hoeft aan te schaffen, dat vervolgens het gehele jaar in de schuur staat! 

  • 4x verdeeld over het seizoen gazonmest
  • 2x verdeeld over het najaar en vroege voorjaar gazonkalk
  • 1x mos bestrijder/doder
  • 2x anti onkruid voor het gazon
  • alles inclusief verzendingen

In de onderstaande tabel ziet u een overzicht van de kosten. Heeft u meer of minder gazon? Geen probleem, stuur een mailtje naar de klantenservice en wij maken een passende prijs voor u!

Gazon oppervlakte 100 m2 per jaar€ 105,35
Gazon oppervlakte 250 m2 per jaar€ 146,20
Gazon oppervlakte 350 m2 per jaar€ 209,05
Gazon oppervlakte 500 m2 per jaar€ 247,15
Gazon oppervlakte 600 m2 per jaar€ 296,45
Gazon oppervlakte 700 m2 per jaar€ 338,15
Gazon oppervlakte 800 m2 per jaar€ 407,80
Gazon oppervlakte 900 m2 per jaar€ 425,30
Gazon oppervlakte 1000 m2 per jaar€ 441,30

Op deze manier bent u er zeker van dat u het hele jaar een goede hoeveelheid en soorten mest, kalk enz aanbrengt op u gazon! Wij zorgen ervoor dat u precies op tijd alles geleverd krijgt zodat alle zorg daarover op onze schouders rust!

Betalen:

  • Vooraf betalen: Bij vooraf betalen aan uw abonnement kiest u onderstaand de vierkante meters op de koopknoppen en zorgen wij voor de afhandeling van producten. U krijgt hiervan een overzicht per mail wanneer de producten naar u verzonden worden. Bij verzending krijgt u ook een mail zodat u precies op de hoogte blijft van de gang van zaken! En... bij vooraf betalen 5% korting op uw abonnement! Wanneer u abonnement afloopt krijgt u ook een mail en kunt u vrijblijvend verlengen. Het abonnement gaat dus niet automatisch door, zodat u zelf de hand houdt aan uw opdrachten!
  • Betalen bij iedere aflevering: Als u liever wilt betalen bij iedere aflevering is de werkwijze als volgt: U stuurt een mail naar onze klantenservice (info@ikub.nl) en besteld via e-mail een abonnement bij ons. Wij verwerken deze in ons systeem en sturen u voor iedere levering een factuur. Deze betaald u vervolgens voorafgaand aan de verzending. Wij houden u dus op de hoogte wanneer de producten verstuurd worden en zorgen voor de afhandelingen. Wanneer uw abonnement afloopt krijgt u een mail en kunt u vrijblijvend verlengen. Het abonnement gaat dus niet automatisch door, zodat u zelf de hand houdt aan uw opdrachten!
© 2014 - 2020 Goed voor je tuin.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel