Hoevaak denken mensen niet, oh ik had m'n gazon eigenlijk moeten bemesten? Of wanneer moet ik direct advies met telefoon.jpgkalk strooien en hoeveel? Onkruid in het gazon wanneer behandelen? Het zijn allemaal van die dingen die er bij in kunnen schieten of zelfs vergeten worden te doen. Goed voor je tuin.nl heeft een uniek bemestingsabonnement samengesteld! Wij zorgen ervoor dat het hele jaar door u alle nodige dingen voor het gazon krijgt! Zo hoeft u zich dus geen zorgen te maken wanneer er iets gebeuren moet aan het gazon en kan het niet vergeten worden! Wij zorgen voor het volgende aanbod het gehele jaar door en sturen dit precies op tijd op zodat het direct gebruikt kan worden en u dus geen voorraad hoeft aan te schaffen wat vervolgens het hele jaar in de schuur staat!

  • 4x verdeeld over het seizoen gazonmest
  • 2x verdeeld over het najaar en vroege voorjaar gazonkalk
  • 1x mos bestrijder/doder
  • 2x anti onkruid voor het gazon
  • alles inclusief verzendingen

In de onderstaande tabel ziet u een overzicht van de kosten. Heeft u meer of minder gazon? Geen probleem, mailtje naar de klantenservice en wij maken een passende prijs voor u!

Gazon oppervlakte 100 m2 per jaar€ 105,35
Gazon oppervlakte 250 m2 per jaar€ 146,20
Gazon oppervlakte 350 m2 per jaar€ 209,05
Gazon oppervlakte 500 m2 per jaar€ 247,15
Gazon oppervlakte 600 m2 per jaar€ 296,45
Gazon oppervlakte 700 m2 per jaar€ 338,15
Gazon oppervlakte 800 m2 per jaar€ 407,80
Gazon oppervlakte 900 m2 per jaar€ 425,30
Gazon oppervlakte 1000 m2 per jaar€ 441,30

Op deze manier bent u er zeker van dat u het hele jaar een goede hoeveelheid en soorten mest, kalk enz aanbrengt op u gazon! Wij zorgen ervoor dat u precies op tijd alles geleverd krijgt zodat alle zorg daarover op onze schouders rust!

Betalen:

  • Vooraf betalen: Bij vooraf betalen aan uw abonnement kiest u onderstaand de vierkante meters op de koopknoppen en zorgen wij voor de afhandeling van producten. U krijgt hiervan een overzicht per mail wanneer de producten naar u verzonden worden. Bij verzending krijgt u ook een mail zodat u precies op de hoogte blijft van de gang van zaken! En... bij vooraf betalen 5% korting op uw abonnement! Wanneer u abonnement afloopt krijgt u ook een mail en kunt u vrijblijvend verlengen. Het abonnement gaat dus niet automatisch door, zodat u zelf de hand houdt aan uw opdrachten!
  • Betalen bij iedere aflevering: Als u liever wilt betalen bij iedere aflevering is de werkwijze als volgt: voordeel en bestelgemak.jpgU stuurt een mail naar onze klantenservice (info@ikub.nl) en besteld via e-mail een abonnement bij ons. Wij verwerken deze in ons systeem en sturen u voor iedere levering een factuur die u dan vervolgens betaald voor verzending. Wij houden u dus op de hoogte wanneer de producten verstuurd worden en zorgen voor de afhandelingen. Wanneer u abonnement afloopt krijgt u ook een mail en kunt u vrijblijvend verlengen. Het abonnement gaat dus niet automatisch door, zodat u zelf de hand houdt aan uw opdrachten!
© 2014 - 2020 Goed voor je tuin.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel